IPEXO eshop řešení podporuje propojení s platební bránou Global Payments

  •  Miloš Novotný
  •  10708x
IPEXO eshop řešení podporuje propojení s platební bránou Global Payments

V létě jsme propojili IPEXO eshop s platební bránou GoPay. Množily se nám požadavky, které vyžadovali platební bránu ve více jazycích a měnách. Řešení platební brány GoPay v současné době má mezinárodní funkcionalitu ve vývoji a termín dokončení se poněkolikáté změnil. Vytvořili jsme proto další možnost propojení eshopu s platební branou Global Payments GP webpay.

Hledáte-li eshop, který umí propojení s platební bránou pomocí bezpečného rozhraní, právě jste jej nalezli. Naše eshop řešení spolupracuje s rozhraním pro bezpečné platby e-commerce je vyzkoušeno celou řadou zákazníků. Počet plateb kartou se procentuálně oproti dobírce neustále zvyšuje.

Hlavním požadavkem jak zákazníků, tak provozovatelů je absolutní bezpečnost a ochrana dat platebních karet proti zneužití. Bezpečnost je v tomto případě garantována ze strany Global Payments jedinečným řešením plateb na webu prostřednictvím online brány GP webpay splňující nejnovější standardy karetních asociací 3D secure. Platební brána podporuje platební karty VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard. Sběrný účet přijatých plateb může být vedený u České spořitelny, UniCredit Bank, ČSOB, Raiffeisen Bank nebo Komerční banky. Široký výběr bank dává každému provozovateli možnost si vyjednat co nejlepší poplatkové podmínky.


Populární tagy

Nejčtenější články

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Technická podpora