Propojili jsme IPEXO eshop a ekonomický systém POHODA

  •  Miloš Novotný
  •  9941x
Propojili jsme IPEXO eshop a ekonomický systém POHODA

dle plánu jsme dokončili vývoj propojení ekonomického systému pohoda a našeho eshop řešení.

Mezi ekonomickým systémem Pohoda a IPEXO shopem se pomocí XML přenášejí zásoby, včetně popisů a obrázků. Zpět je možné naimportovat objednávky a provést jednoduché vyskladnění pomocí výdejky nebo faktury. Eshop má díky propojení aktuální stavy zásob. Plnění zásob a ceny se provádí na jednom místě v ekonomickém systému Pohoda. Aktualizace počtu kusů nebo stavů dostupnosti v eshopu může probíhat automaticky z ekonomického systému Pohoda. Tato funkce je pro zákazníky velmi důležitá, protože aktuální informace o dostupnosti zboží je hned po ceně nejdůležitějším údajem, který zákazníky zajímá.

Pokud zákazník objedná ekonomický systém Pohoda spolu s eshopem, získává krom celé řady výhod i slevu na hostování eshopu. Ekonomický systém Pohoda můžete zakoupit na stránkách našeho projektu Pohoda výhodně, máte pak kdykoliv nárok na slevu na pronájem eshop řešení.


Populární tagy

Nejčtenější články

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Technická podpora