Každý IPEXO shop má modul pro platební karty

  •  Miloš Novotný
  •  7080x
Každý IPEXO shop má modul pro platební karty

Počet nákupů uskutečněných přes internet se zvyšuje. Zároveň roste i obliba zaplatit za nakoupené zboží bezpečně prostřednictvím platební karty. Modul pro elektronické platby akceptuje karty VISA, VISA Elektron a Master Card.

Naše nová verze eshopu nyní obsahuje v základu modul GoPay pomocí kterého lze nastavit platbu za zboží v eshopu prostřednictvím platebních karet. Mezi další možnosti patří dalších jedenáct platebních metod. Mezi nejoblíbenější patří online převody v rámci banky. V rámci online plateb podporujeme služby mPeníze, MojePlatba, ePlatby, Fio Banka, GE Money Bank, Volksbank. Mezi online platby patří i zaplacení pomocí SMS, které je v řadě případů zajímavé, hlavně pro mladé nakupující.

Veškeré transakce probíhají prostřednictvím zabezpečené platební brány, která je bezpečnostně na úrovni jakéhokoliv online bankovnictví pře internet. Obchodník ve svém profilu na platební bráně vidí veškeré transakce jak zdařilé, tak nepovedené. Z hlediska finančních nákladů je nasazení pomocí GoPay vhodné i na eshopy s malou nebo jen sezóní obrátkovostí, díky velmi rozumně nastavené poplatkové politice za realizované transakce.

Modul GoPay pro bezpečné platby jsme nasadili například na eshop s oblečením bjornd.eu nebo pro online registraci na závody pro děti Tour De Kids.


Populární tagy

Nejčtenější články

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Technická podpora